+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 13 жовтня 2017

Разом до перемоги!

Україна здавна славилася своїми захисниками, які мужньо відстоюють честь і недоторканість своєї Батьківщини. Навіть сьогодні, здавалося б у мирний час, наші сміливі та безстрашні чоловіки відстоюють незалежність своєї країни, захищаючи свою територію.

Звичайно ж, вистояти на кордоні, де просте, звичне для нас мирне життя переростає у лінію фронту, шквали вибухів та гарматну чергу дуже непросто. І що, як не думка про те, що тебе підтримують і чекають вдома допомагає вистояти і під палючим сонцем і у люті морози.

Рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва, спільно з деканатом,  не вперше турбується про життя бійців та їхні потреби.

Цього разу чергова акція, яка пройшла під гаслом «Допоможи українській армії», приурочена прийдешньому Дню захисника України, була проведена спільними зусиллями викладачів та студентів факультету. Солодощі, речі першої необхідності, домашня консервація, – все це було доставлено у волонтерський штаб «Разом», звідки попрямують у зону бойових дій.

Щиро вітаємо всіх захисників, бажаємо їм міцного здоров’я, наснаги, сили, витримки та терпіння!

Ірина Слободяник, голова ради студентського

 самоврядування факультету економіки і підприємництва