+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 19 березня 2024

«Разом у боротьбі» – спільні зусилля кафедр факультету економіки і підприємництва УНУС у підтримці військових на передовій

Україна продовжує переживати складні часи, пов’язані із повномасштабним вторгненням і боротьбою за свою незалежність. Військові, які щодня ризикують своїми життями, захищаючи нас і нашу країну, постійно потребують нашої допомоги та підтримки. Тож Громадська організація «4.5.0. Україна» (https://www.facebook.com/profile.php?id=100090501471064) зорганізувала черговий терміновий збір одягу на потреби ЗСУ на Авдіївський напрямок.

Кафедри факультету економіки і підприємництва УНУС, зокрема кафедра підприємництва, торгівлі та біржової діяльності; кафедра економіки; кафедра маркетингу; кафедра обліку і оподаткування; кафедра фінансів, банківської справи та страхування; кафедра інформаційних технологій, у рамках благодійної акції «З добром у серці, у світле майбутнє», не залишилися осторонь і доєдналися до ініціативи. За короткий час вдалося зібрати велику кількість одягу, який було розфасовано у три посилки та відправлено на передову. Військовослужбовці 59-ї бригади, які отримали цю допомогу, висловили щиру вдячність факультету за цей важливий внесок.

Згадана ініціатива є важливим кроком у допомозі тим, хто стоїть на захисті нашої країни. Важливо усвідомити, що постійна підтримка військових у всіх аспектах є ключовим етапом на шляху до перемоги та незалежного майбутнього України. Їхня сила та відвага – це найбільша гордість нації, і ми повинні бути разом з ними у цей важкий, але важливий час.

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС