+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 16 жовтня 2023

Розвиток навичок Life skills і Soft skills студентів факультету економіки і підприємництва УНУС

Традиційним для студентів факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва є проведення «Дня здоров’я», метою якого є розвиток у молоді навичок взаємодії з оточуючими, колегами та врешті-решт між собою у повсякденному житті. І цей рік не став винятком.

Захід почався з представлення команди кожної спеціальності шляхом шикування, на якому обов’язковою умовою було оголошення назви та девізу, а потім крокування з піснею. По закінченню першого етапу команди змагалися на першість, представляючи та захищаючи честь своєї спеціальності у різноманітних естафетах, а волейбол і футбол вже давно стали невід’ємною частиною проведення заходу.

Однак на спортивних змаганнях випробування не закінчилися, адже кожна команда підготувала ще творчий виступ. Неймовірно креативні студенти факультету щорічно вражають всіх присутніх своїми талантами, і цей рік не став виключенням. За проявлену активність усі команди від декана Юлії НЕСТЕРЧУК отримали заслужені нагороди, окремо було відзначено найталановитіших студентів.

Студенти цікаво та з користю провели час і отримали масу позитивних вражень, а це є найголовнішим показником проведеного заходу.

 

Вікторія ОРЛОВА та Софія ІВАНІЧЕНКО,

члени ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС