+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 13 жовтня 2023

Спорт - основа успішного розвитку

12 жовтня у спортивній залі Уманського національного університету садівництва, за ініціативи ради студентського самоврядування та підтримки деканату факультету та підтримництва, відбулися змагання з волейболу між студентами факультету.

Заради турніру об’єдналася цілеспрямована, спортивна, активна та вмотивована на перемогу молодь.
Метою змагань було не лише згуртувати й об’єднати студентів, але й зібрати кошти для Громадської організації «4.5.0» Україна.
Напередодні заходу, 11 жовтня, голова та заступник ради студентського самоврядування провели жеребкування з метою формування складу команд. Загалом, у змаганнях брали участь 4 команди: «Спортивні веселуни», «Стріла», «Ноунейми» та «Мрія».
Турнір проходив у 3 етапи, під час яких кожна з команд наполегливо та потужно виборювала призові місця. У першому етапі команда «Ноунейми» грала проти «Стріли» і виграла з результатом 2:0, в той час як «Мрія» виграла у «Спортивних веселунів» з рахунком 2:0. Під час другого етапу «Мрія» перемогла команду «Стріла» з рахунком 2:0, а «Ноунейми» вийшли вперед з результатом 2:0, перемігши «Спортивних веселунів». І, нарешті, в третьому етапі команди боролися за призові місця. Відтак «Стріла» грала проти «Спортивних веселунів» » і виграла з результатом 2:0, а команда «Мрія» здобула перемогу над «Ноунеймами» з рахунком 2:1.
Отже, результати турніру на кубок «Економіста» такі:
I місце - команда «Мрія»;
II місце - команда «Ноунейми»;
III місце- команда «Стріла»;
IV місце- команда «Спортивні веселуни».
Усі команди, отримавши виграшну грошову винагороду, підтримали збір на ЗСУ Громадської організації «4.5.0».
Дякуємо всім, хто долучився до організації такого корисного для всіх заходу! Окремо хочемо подякувати студентам, які були активними учасниками турніру- ви наша гордість!
Слава Україні!
Катерина ЗАЯРНА, студеннтка 21-ф групи