+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 05 травня 2018

«SPRING CHALLENGE» розпочато!

Весна – пробудження життя, найпрекрасніша пора року, яка дарує нам неймовірні пейзажі цвітучих дерев, ароматних квітів, перших променів лагідного сонця.

І це саме той час, коли потрібно розпочинати щось нове, адже сама природа надихає нас на втілення ідей і мрій. Тож скористатися цієї можливістю вирішили і студенти факультету економіки і підприємництва. Так, за ініціативи Ради студентського самоврядування факультету було створено власний проект, який назвали «SPRING CHALLENGE».

Свято факультету стартувало 3 травня і буде продовжуватися цілих 2 тижні. Насичена різноманітними заходами програма не дозволить сумувати ні дня, адже кожен день «SPRING CHALLENGE» повинен залишитися у пам'яті кожного студента.

Отож, розпочинали свято весело та з розмахом. Розпочали програму заходів із святкового концерту, на який також завітали гості нашого факультету з Ананьївського аграрно-економічного коледжу.

Привітала всіх присутніх із стартом «SPRING CHALLENGE» та побажала подальших успіхів у проведенні заходів декан факультету Юлія Нестерчук, яка також наголосила, що створювали святкову програму виключно студенти та запросила всіх відвідати решту заходів програми. Також Юлія Олександрівна оголосила, що проведення «SPRING CHALLENGE» стане щорічною традицію нашого факультету.

Привітала всіх присутніх і подякувала всьому професорсько-викладацькому складу та студентству голова Ради студентського самоврядування факультету економіки і  підприємництва Ірина Слободяник.

Гостей заходу заряджали позитивом постійні ведучі різноманітних свят Артем Цвігун та Юлія Мороз. Вражали своїми запальними піснями Катерина Закрижевська, Крістіна Караульна, Луїза Юрпольська та Інна Сухомлінова. Пронизувала до сліз присутніх авторськими віршами Людмила Черненко.

Дуже приємно, що наші гості також підготували для нас подарунок. Так, Анастасія Якушева – студентка Ананьївського аграрно-економічного коледжу, презентувала глядачам свої вірші.

Також у рамках заходу відбулася лотерея «Банка грошей», переможцем якої стала Інна Сухомлінова.

Позитив, драйв і неймовірно дружня атмосфера панували в залі під час концерту. Виступаючі зривали бурхливі оплески присутніх.

Рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва висловлює щиру подяку деканату факультету економіки і підприємництва за всесторонню підтримку в організації та проведенні заходів «SPRING CHALLENGE».

Ірина Слободяник, голова ради студентського самоврядування 
факультету економіки і підприємництва