+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 02 листопада 2023

Свято Геловіну у форматі гри «Мафія»

Факультет економіки і підприємництва завжди славився своєю здатністю об'єднувати студентів у різних заходах, і цей Геловін не став винятком. Свято Геловіну завжди вважається часом веселощів і незабутніх вражень. Тож у цьому році студрада факультету вирішила зробити святкування особливим: студенти зібралися на тематичну зустріч з грою «Мафія», що була втілена в декорі тематики свята та костюмах з персонажами гри.

Зібравшись у бібліотеці, учасники розпочали гру. Ведучий розповів правила гри, і весела боротьба розпочалася. Усі занурилися в ігровий процес, розслідуючи злочини або ж намагаючись втекти від обличчя правосуддя.

Важко описати, наскільки захоплююче було дивитися, як студенти розгадують головоломки та намагаються виявити «мафіозі» серед них. Сміх, сурми й аплодисменти заповнили аудиторію під час кожного раунду гри.

Гра тривала доволі довгий час. Проте навіть ті, хто не виграв, залишилися задоволеними від цієї захоплюючої та несподіваної події.

Така тематична зустріч стала чудовим способом відсвяткувати Геловін, покращити спільний дух і створити незабутні миті спілкування серед студентів і викладачів. Різнобарвність костюмів та ентузіазм учасників залишили своє глибоке враження, і всім було приємно згадувати цей вечір.

Такі ініціативи надають можливість студентам відпочити від навчання та насолодитися атмосферою спільності. Нехай цей Геловін залишиться в пам'яті всіх як святкування, що об'єднало студентів веселощами та розвагами.

 

Влада БАДАНЮК,  голова ради студентського самоврядування

факультету економіки і підприємництва УНУС