+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 14 грудня 2019

Традиційні Андріївські вечорниці розпочали свою ходу

Повернути традиції українського народу в сучасність, проникнути в атмосферу давнини та передати її публіці – ось яке завдання поставили перед собою студенти та члени ради студентського самоврядування факультету економіки та підприємництва.

Уже не перший рік традицією студентів стало проведення колоритного та вражаючого дійства «Андріївські вечорниці». Цього року найперші, хто зміг насолодитись українськими традиціями та фольклором, стали Полянецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Уманської районної ради, Уманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 Уманської міської ради, Підвисоцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Т.Г.Шевченка Підвисоцького навчально-виховного об`єднання Новоархангельської районної ради та Бабанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Уманської районної ради.

Надзвичайно приємно було споглядати захоплення та посмішки на обличчях глядачів і взнак дякування чути гучні оплески. Нам безцінно чути від глядачів про відмінну акторську гру та майстерність у цій справі, попри вибір серйозної та відповідальної професії, яку кожен з нас, студентів, здобуває. Це вкотре підкреслює та підтверджує, що студенти факультету економіки та підприємництва талановиті та цілеспрямовані люди, які захоплюються різними сферами та видами діяльностями.

Також хочемо висловити подяку деканату факультету економіки і підприємництва за допомогу та підтримку в організації і проведенні дійства.

 

Наталія Сьомко, член ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва