+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 12 жовтня 2023

Три чудові дні з філіжанкою Львівської кавви

Восени, коли літо відходить у сплячку, а зима ще не ступила на поріг, рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва, разом зі студентами та викладачами Уманського національного університету садівництва,  за сприяння профспілкового комітету УНУС, мали можливість відвідали прекрасне місто Львів і поринути у світ невимовної краси.
Гостинна атмосфера міста Лева, колорит вишуканих вулиць, красу яких доповнює архітектура, виконана у стилі бароко, аромат запашної кави та свіжої випічки зачарували з перших хвилин. Неможливо виділити щось одне - те, що сподобалося найбільше: атмосфера і саме усвідомлення, що ти гуляєш львівською бруківкою вже гріє душу.
Поринути у світ історії могутнього міста нам допоміг гід, пан Ігор. Після розповідей екскурсовода все ніби оживає: кожна споруда, кожна старовинна пам’ятка закарбовується у пам’яті назавжди. Площа Ринок, Будинок із химерами, Львівська ратуша, Гарнізований храм святих апостолів Петрі і Павла, пам’ятник Тараса Шевченка, Вірменський собор - і це далеко не увесь перелік визначних місць, які захопили нас своєю незрівняністю…
І звісно ж, ми не забули випити і справжньої львівської кави!
Чесно кажучи, жодне фото чи картинка не передає всієї неповторності та неперевершеності цього чудового міста: це потрібно лише відчути і побачити…
Безліч яскравих емоцій інезабутніх вражень мотивують повертатися у Львів знову і знову… Щиро дякуємо організаторам і профспілковому комітету УНУС  за можливість відпочити, набратися сил та енергії для нових звершень!
Катерина ЗАЯРНА, студентка 21-ф групи