+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 12 червня 2023

У дружньому колі зростаємо й єднаємось

8 червня, напередодні Міжнародного дня друзів, студенти всіх факультетів Уманського національного університету садівництва зібралися в Білогрудівському лісі, аби заприятелювати та засвідчити дружні взаємини, а також щоб підтримати українських військових, долучившись до проєкту щоденних невеликих внесків на армію «Відправ Франка на фронт».

Перш за все, і студенти, і викладачі стали у велике дружнє коло, аби загадати бажання, передаючи свічку, як символічний вогонь дружби, ближньому. Потім, задля взаємодії між студентами та їх згуртованості, було запропоновано багато цікавих і кумедних конкурсів, які викликали щирі емоції та сміх. А вже після ігор і розваг всіх пригостили смачною юшкою з риби та бутербродами.

Багато студентів факультету економіки й підприємництва викликалося проявити свої кулінарні здібності, готуючи страви. Були й ті, хто показав себе як активні гравці волейболу та футболу.

Весело проведений час у колі друзів в затишному лісі допоміг наповнитися новими силами та енергією. Щиро дякуємо організаторам за таку прекрасну можливість! І не забуваємо, що зараз кожне «мало» насправді значить надзвичайно багато!

 

Катерина ЗАЯРНА, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС