+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 19 грудня 2023

Українські вечорниці зігрівають серця дітей

Українські вечорниці завжди відображали багату культуру та традиції народу. Це святковість, сповнена музики, танців, пісень і веселощів, що відкриває двері в унікальний світ колоритної національної спадщини. Цього разу студенти факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва вирішили подарувати незабутні емоції та підтримку тим, кому це вкрай необхідно і прибули до центру виховання дітей, які пережили тяжкі випробування з початку повномасштабного вторгнення. Вечорниці стали чудовою можливістю для молоді не лише віддати шану своїй культурі, а й зробити добру справу.

Цей вечір розкрив новий світ перед дітьми, наповнивши його веселощами та розвагами, а ще – чарівністю українських традицій, де кожна нота музики та кожен танок були сповнені душевного тепла. Студенти, одягнені у національний одяг, з великим захопленням дарували дітям миті щастя, запрошуючи їх у вир народних традицій і обрядів. Діти, щиро підтримуючи артистів, не лише голосно аплодували, а й співали, гралися, кусали калиту та танцювали разом з ними, піднімаючи настрій як собі, так і іншим.

Вечорниці допомогли діткам відволіктися від негативних подій, а усмішки та радість стерли тривогу і печаль з облич маленьких глядачів. Важливо відзначити, що не лише діти були захоплені цими вечорницями, але й самі студенти відчули неймовірну радість і задоволення від того, що змогли подарувати свою любов і підтримку іншим. Навіть після завершення заходу у дітей не вщухали позитивні емоції. Вони щиро дякували артистам, бажали зробити спільне фото, обійнятися або просто ще раз насолодитися танцем разом з ними.

У цьому дивовижному вечорі кожна мить була сповнена теплом і любовʼю. Він не лише збагатив серця дітей яскравими враженнями, але й показав, наскільки важливо мати такі моменти в житті. Вечір стане незабутнім і приємним спогадом як для дітей, так і для студентів, а кожна посмішка чи слово вдячності – частинкою надії в цих дітях і сподіванням на розвиток всієї української нації.

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС