+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 04 березня 2024

Від серця до лінії фронту!

Підтримка захисників, які щодня боронять нас на передовій, ніколи не перестає бути актуальною та важливою. Вони несуть важкий тягар, захищаючи нас від ворога, підтримуючи крихку безпеку і мир на відносно спокійних територіях. Їхні мужність, відданість і самопожертва завжди мають перебувати у центрі нашої уваги та допомоги.

Нещодавно факультету економіки і підприємництва надійшов запит від військових на речі, що вкрай необхідні їм на позиціях. Студенти та науково-педагогічні працівники факультету відразу відреагували й, об’єднавши зусилля, у дуже короткий термін зібрали все необхідне. Збір проводився у рамках благодійної акції «З добром у серці, у світле майбутнє», головною метою якої є допомога тим, хто найбільше цього потребує. Серед зібраних речей були засоби особистої гігієни, вологі серветки, медикаменти, одяг, сухарики та консервації. Після збору всього необхідного посилка була наповнена та відправлена військовим на передову.

Це є прикладом того, як спільна діяльність та громадська підтримка здійснюють величезний вплив на життя наших військових та здатні підтримати їх у важкі часи. Важливо відзначити, що такі благодійні ініціативи не лише забезпечують військових необхідними речами, але й підтримують їх морально. Розуміння того, що їх героїзм не залишається непоміченим, додає сил і впевненості у їх тяжкій, але важливій справі.

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС