+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 18 листопада 2023

Відбулося засідання колегіальних органів факультету економіки і підприємництва

16 листопада на факультеті економіки і підприємництва Уманського НУС відбулись засідання колегіальних органів: вченої ради та зборів трудового колективу  факультету.

Зокрема, на зборах трудовий колектив і студенти-делегати взяли участь у таємному голосуванні, за результатами якого було ухвалено рішення звернутись до Вченої ради університету Уманського НУС з рекомендацією обрати Аллу ОСІПОВУ, кандидата економічних наук, доцента на вакантну посаду завідувача кафедри економіки.

Засідання вченої ради факультету економіки і підприємництва було присвячено розгляду поточних питань, серед яких: аналіз результатів проміжної атестації, підготовка до підсумкової атестації студентів другого (магістерського) рівня  вищої освіти денної і заочної форм навчання на факультеті, затвердження звітів про виконання науково-дослідних робіт за договором.

До порядку денного також було включено питання щодо розгляду конкурсних справ науково-педагогічних працівників факультету. Відповідно до оголошеного конкурсу на заміщення вакантних посад був заслуханий мотивований висновок зборів науково-педагогічних працівників кафедри  фінансів, банківської справи та страхування щодо викладача Ольги ПОНОМАРЕНКО, яка обиралась на посаду викладача відповідної кафедри. Результати таємного голосування лягли в основу позитивної ухвали з обрання апліканта згідно звернення.

Також були зроблені важливі оголошення та нагороджені кращі студенти за успіхи у навчанні, громадську активність та спортивні досягнення.

Галина АНІЩЕНКО,

секретар вченої ради факультету економіки і підприємництва