+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 15 червня 2023

Відроджуємо національну свідомість й ідентичність

3 червня студенти факультету економіки і підприємництва взяли участь у зустрічі з Олександром СУГОНЯКО – українським мислителем, християнським філософом, громадським діячем, народним депутатом України Першого скликання, Заслуженим економістом, Президентом Асоціації українських банків у 1993-2018 роках.
Під час даної зустрічі Олександр Анатолійович, як просвітницький філософ, розповів про усі труднощі та перешкоди не тільки власного життєвого шляху, а й змін народної ідеї і справжнього відродження підсвідомого та  просвітлення нації. А ще розкрив таємниці історії трансформацій свідомості українського суспільства.
Головним меседжем зустрічі стала теза "Національна свідомість". Вдало розкривши таємниці історії трансформацій свідомості українського суспільства, громадський діяч акцентував увагу слухачів на вирішальній важливості сьогодення: змінити світогляд, сфокусуватися на поверненні до українського коріння. Крім того, мислитель детально розкрив значення свідомого та підсвідомого, видимого і невидимого, змотивував віднайти істину в житті не тільки кожної особистості, а й обґрунтувати призначення усього українського народу. 
Дана зустріч стала надзвичайно інформативною та спонукала до роздумів. Адже сьогодні ми, як нація, наші воїни-герої, стоїмо і боремося за повернення цілісності духу. Українцям важливо віднайти можливість робити добро, відчути національну єдність і бачити світле оточення.
Україна має повстати як світова держава, і ми маємо робити все для цього!
 
Дякуємо Олександру СУГОНЯКО! З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі!
Ольга ЛЕВЧЕНКО, членкиня ради студентського самоврядування факультету