+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 13 вересня 2019

Вітаємо першокурсників факультету економіки і підприємництва!

День 6 вересня для Уманського національного університету садівництва виявився надзвичайно приємним. Адже нині вчорашні школярі, переступаючи поріг навчального закладу, потрапляють в особливе братство. Але вхід туди відкритий лише тим, хто з честю витримав посвячення в студенти.

 

У п’ятницю, 6 вересня, за багаторічною традицією Уманського національного університету садівництва, відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти.

Посвята – довгоочікувана мить для всієї університетської родини, яка кожного року поповнюється новим поколінням студентів. Цього року це свято співпало ще з однією визначною подією – 175-річним ювілеєм навчального закладу. Тож ще зранку на Університетській площі було людно: там розгорнулися презентаційні виставки кафедр і факультетів університету. За багаторічною традицією декан факультету економіки і підприємництва Юлія Нестерчук вручила студентам-першокурсникам залікові книжки та побажала успіхів у навчанні, яскравих та незабутніх студентських років і навчання лише на відмінно.

Щиро привітала всіх із 175-річним ювілеєм та посвятою першокурсників у студенти ректор університету, доктор економічних наук, професор Олена Непочатенко, а також звернулась зі щирими словами привітань до професорсько-викладацького колективу університету, подякувала колегам за нелегку працю, вміння, терпіння, які вони вкладають у свою справу, та побажала міцного здоров’я, родинного тепла і затишку, а також нових трудових і наукових звершень на благо рідного університету й України.

З найкращими побажаннями до першокурсників звернулися студенти-старшокурсники, запросили їх стати частиною великої дружної університетської родини. Першокурсники, прийнявши естафету, поклялися бути старанними у навчанні, наполегливо формувати свої здібності, шанувати викладачів, виконувати їх настанови та не шкодувати сил для розвитку рідної України.

Кульмінаційним моментом свята стало вручення першокурсникам дорогоцінної спадщини всього людства – символічних «Книги мудрості» та «Ключа до знань».

Після проведення посвяти, батьки та студенти мали змогу познайомитись із загальним алгоритмом навчання на факультеті, з якими їх ознайомили декан факультету Юлія Нестерчук та її заступники Юрій Цимбалюк, Олександр Ролінський і Світлана Власюк.

Попереду у студентів – наполеглива праця, перемоги та подолання перешкод, і впевнений, що кожен з них із  гідністю носитиме високе звання студента Уманського національного університету садівництва!

Побажаємо всім студентам і викладачам університету міцного здоров’я та терпіння в цьому навчальному році!

  

Cтудент 21 к-ф групи Сергій Артеменко