+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 15 травня 2022

З пам’яттю про минуле, з поглядом у майбутнє

День Європи – свято, що відзначається 9 травня в Європейському Союзі та інших країнах на знак миру та єдності на континенті.

Саме тому 9 травня радою студентського самоврядування факультету економіки та підприємництва на чолі з заступником декана з виховної роботи Світланою Власюк було проведено конференцію на дану тему.

Студенти згадали історію створення та становлення Європейського Союзу та шлях інтеграції України в ЄС. Голова студради Олександра Черемісіна підготувала презентацію та висвітлила надзвичайно цікаві й актуальні питання, а саме: 

1. Права і гідність людини в Європі.

2. Європейська демократія та свобода.

3. Шлях інтеграціїї України до ЄС.

Також студенти вшанували День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни, який відзначався 8 травня. Згадали тих, хто загинув на фронтах, в окопах, тих, хто залишився під завалами внаслідок фашистських бомбардувань та тих, хто зумів повернутися додому після перемоги у тій жорстокій війні добра і зла.

Пройшов час і геноцид українського народу повторюється. Повторюється війна, війна добра і зла, України та росії. Студенти вшанували жертовність і героїзм мужніх захисників нашого народу. Було проведено хвилину мовчання, згадали всіх, хто поклав життя в боротьбі за свободу України. 

Ми обов’язково переможемо!

Все буде Україна!

 

Олександра Черемісіна, голова ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва