+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 10 травня 2018

Захоплюючий квест стежками рідного університету

«Стежками рідного університету» – саме так називався захоплюючий пригодницький квест, який відбувся у рамках свята факультету економіки і підприємництва Spring Challenge.

У рамках даного заходу команди - представники 5 спеціальностей факультету - вступили у боротьбу за титул найкмітливішого та винахідливого.

Під час квесту учасники зазирнули у найпотаємніші куточки нашого університету, де студенти не тільки навчаються, а й живуть, розважаються та проводять свій вільний час. За кожною з команд був закріплений член ради студентського самоврядування, яка виступає організатором заходу.

Усі команди продемонстрували вражаючу спритність і швидкість, адже те, з якою стрімкістю команди вирушили на виконання завдань, не кожному під силу! Під час всього квесту лідирували різні команди, та все ж першими до кінцевої точки зі всіма виконаними завданнями прибули студенти спеціальності економіка. До складу команди-чемпіона увійшли: Вікторія Маринчук, Інна Ледньова, Олександра Степанюк, Ігор Дерманський, Олена Наливана, Анастасія Жос, Олександр Шевченко.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо нових досягнень і натхнення. І нагадуємо, що урочисте нагородження переможців відбудеться 10 травня на базі Білогрудівського лісу.

Рада студентського самоврядування висловлює щиру подяку всім, хто долучився до організації та проведення квесту, а також деканату факультету економіки і підприємництва за підтримку.

Ірина Слободяник, голова ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва