+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 19 січня 2024

Зимові канікули студентів факультету економіки і підприємництва

Студенти факультету економіки і підпрриємництва - особлива спільнота. Яскраві, талановиті, непосидючі, активні, завжди прагнуть навчатися та розвитися - це все про них. Тож і свій вільний час вони проводять з користю, аби кожн день залишав позитивний відбиток на стежині життя, навіть у такий складний воєнний час. Й аби мотивувати спільноту університету та самих себе не втрачати оптимізм, вони діляться таємницями свого канікулярного життя.

Анжела ЩЕРБАКОВА, студентка 31-пт групи: "Зимовий відпочинок проводжу з молодшим братом. І разом ми наповнюємо його веселими пригодами! Спочатку ми влаштовуємо катання на мішках по засніжених пагорбах, що супроводжується гомінкими сміхами та вигуками радості. Після цього ми збираємося разом під ковдрою, щоб зігрітися гарячим какао та розповідати один одному чарівні історії перед тим, як зануритися в сон. Такий зимовий відпочинок створює радісні моменти злагоди та незабутні спогади, які залишають теплий слід в наших серцях. Адже націнніше у всі часи - зв'язок з родиною. Саме це додає снаги та сил жити і творити!"

Вікторія ОРЛОВА, студентка 11-о групи: "Малювання - це мистецтво виразної творчості, що використовує різні матеріали, такі як: олійні фарби, акварель, олівці, маркери - усе для створення образів на папері, полотні або інших поверхнях. Для когось малювання це просто захоплення, а для когось - справа всього життя. Свій вільний час на зимових канікулах я люблю проводити саме за малюванням картин за номерами. Воно заспокоює мене, дозволяє обдумати питання, які мене хвилюють, а інколи навіть підіймає настрій. Саме те, що треба, аби відволіктися від важких реалій сьогодення та надихнутися на подальше навчання!"

Влада БАДАНЮК, студентка 41-ма групи: "Канікули – це час, коли відпочинок стає нагородою за семестр напруженої праці. Для релаксу після безперервної роботи протягом року я обрала поїздку у Карпати. Тут, серед високих гір і вкритих снігом лісів, я знаходжу себе в атмосфері спокою та гармонії. Сповнена враженнями від гірських краєвидів і подихом свіжого повітря, я засвоюю енергію для нових звершень у наступному році".

Діна МУКОВОЗ, студентка 21-е групи: "Свої зимові канікули я проводжу в рамках волонтерської діяльності Уманського НУС, де ми активно займаємося плетінням сіток. Ця справа є не лише цікавою а й, якщо чесно, дуже гіпнотизує. Однак у нас є ще один важливий стимул плести сітки - це допомога нашим воїнам, які захищають нас і наше тепло. Кожен день, від ранку до вечора, студенти об'єднують зусилля і працюють, не покладаючи рук".

Марія ВОЙЧУК, студентка 21-о групи: "Мої канікули почались з того, що я приїхала додому з рішенням змінити щось в своєму житті. Я почала активно вивчати англійську мову, а також не забувала про близьких людей, з якими веселилась, пізнаючи щось нове. Під час хуртовин можна зібратися з друзями та спілкуватись на різні теми, забуваючи про всі негаразди і тривоги, які турбували. І мотивувати одне одного на нові досягнення. Для когось зимові канікули це відпочинок від навчання, а для мене - нова сходинка в пізнанні себе та світу".

Софія ІВАНІЧЕНКО, студентка 11-ф групи: "Під час зимових канікул я активно проводжу час з родиною.І ось приклад нашого спільного одного дня: ми вирушили на берег річки Синюхи, де чудово провели час, сміялися, ловили рибу, каталися на льоду та насолоджувалися краєвидами. Поки батько з братами займалися риболовлею, я разом з мамою їх фотографували та жартували. Опісля того, як наловили риби, ми вирішили розвести багаття та приготувати щось смачного. Цей день був сповнений теплом і затишком найближчих людей!"

Яна СІНЧУК, студентка 31-ф групи: "Зимові канікули - це чудова нагода насолодитися відпочинком з друзями. Ми збираємось разом і весело проводимо час. Крім того, ми також захоплюємося плетінням сіток військовим, удосконалюючи свої навички в цій важливій діяльності. Це надає нам відчуття єдності та потрібності спільної праці. А вже невдовзі розпочнеться новий навчальний семестр. Ми з нетерпінням чекаємо нових знань і можливостей, що відкриються перед нами!"

Вадим ПАВЛЕНКО, студент 21-кн групи: "Для когось зимові канікули - це гарний відпочинок, але для мене – час для активного навчання та самовдосконалення. Моїм основним фокусом є вивчення мови програмування. Більшість свого часу я проводжу за комп’ютером, виконуючи різні завдання та проєкти, поглиблюючи наявні знання. Паралельно з цим я активно працюю над власною комп’ютерною грою, постійно вдосконалюючи геймплей і графічні складові. Такі канікули можуть здатися для когось важкими і нудними, проте для мене це є чудовим способом поєднати корисне із цікавим".

От такі вони, зимові канікули студентів факультету економіки і підприємництва: натхненні, сповнені тепла та затишку, відповідальності та маленьких кроків до досягнення поставлених цілей!