+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 28 березня 2024

Безпека понад усе!

Безпека завжди має бути на першому місці в повсякденному житті, а особливо – під час війни проти підступного ворога. І тому за нею потрібно слідкувати набагато ретельніше й сильніше. Адже саме увага й обізнаність у проблемі може мати вирішальне значення для збереження життя та здоров'я людей. Саме тому на факультеті економіки і підприємництва УНУС, 27 березня, відбулася надзвичайно важлива та корисна зустріч із представниками Асоціації Саперів України.

До зустрічі доєдналися як студенти, так і викладачі, оскільки тема є дуже важливою та може зберегти життя. Спеціалісти підкреслили небезпеку вибухових пристроїв і розповіли про те, яку шкоду вони можуть завдати не лише під час бойових дій, але й у мирний час. Вони акцентували увагу на необхідності знання, як діяти у разі виявлення підозрілих предметів та як запобігти негативним наслідкам. Головні правила, яких треба дотримуватися – це «НЕ ЧІПАТИ!», «НЕ ПІДХОДИТИ!» та телефонувати 101 або 112. Окремо сапери наголосили на тому, що відповідальність за власну безпеку лежить на кожному з нас.

Такі зустрічі є надзвичайно важливими для нашої спільноти, оскільки вони допомагають усвідомити реальні загрози та навчити правильно реагувати на них. Розуміння безпекових питань є ключовим у будь-який час, але надважливим під час війни.

Нехтування безпекою може мати серйозні наслідки, тому вчитися разом з досвідченими фахівцями, які діляться своїм знанням та досвідом з нами, завжди доречно та на часі.

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС