+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 09 квітня 2024

Безпека воїнів понад усе!

У нинішні часи особливо цінними для нашої країни є ті, хто перебувають на передовій, захищаючи життя співгромадян і незалежність України. Їхні жертви та відданість меті є постійним джерелом натхнення для всіх українців, які цінують мир і свободу. Однак воїнам завжди потрібна підтримка для забезпечення власної безпеки та виконання бойових завдань.

Нещодавно до Громадської організації «4.5.0. Україна» (https://www.facebook.com/profile.php?id=100090501471064) звернулися з запитом на маскувальні сітки для військових, оскільки це допоможе зберегти їм життя. Розуміючи важливість даного прохання, факультет економіки і підприємництва УНУС, у рамках благодійної акції «З добром у серці, у світле майбутнє», сплів та відправив маскувальні сітки захисникам. Військові висловили щиру вдячність факультету за цю важливу допомогу.

Дані ініціативи свідчать про велике значення кожного зусилля та кожного кроку на шляху до перемоги України. Підтримка героїв є нашим обов'язком і гордістю, підкреслює національну єдність і силу. Тільки разом ми зможемо створити безпечне майбутнє для нашої країни та нації в цілому!

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС