+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 05 червня 2024

Благодійний марафон "Біг до перемоги для підтримки ЗСУ"

4 червня, на території Уманського національного університету садівництва, за ініціативи кафедри фізичного виховання і психолого-педагогічних дисциплін та ради студентського самоврядування університету, було проведено благодійний марафон "Біг до перемоги для підтримки ЗСУ", участь у якому взяли й студенти та викладачі факультету економіки і підприємництва.

Реєстрація учасників здійснювалася за донатний внесок. Кожен охочий міг долучитися до благодійної справи та внести свою лепту у підтримку наших захисників. Всі зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю води та засобів гігієни для бригад, якими опікується Громадська Організація "4.5.0 Україна" (https://www.facebook.com/profile.php?id=100090501471064). Дана допомога надзвичайно важлива для тих, хто знаходиться на передовій та оберігає нас.

Забіг проходив у дружній атмосфері, об'єднуючи студентів та викладачів навколо спільної мети. Учасники із задоволенням взяли участь у забігу, підтримуючи один одного та відчуваючи гордість за те, що вони роблять.

Благодійний марафон "Біг до перемоги для підтримки ЗСУ" став яскравим прикладом того, як університетська спільнота може об'єднуватися задля допомоги тим, хто стоїть на захисті нашої країни. Сподіваємося, що такі заходи стануть доброю традицією і надалі надихатимуть нові покоління студентів на активну громадянську позицію та участь у благодійних ініціативах.

Дякуємо всім учасникам та організаторам за їхній внесок у спільну справу! Разом ми наближаємо перемогу!

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС