+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 03 вересня 2024

Благодійний забіг в пам'ять про захисників "Шаную воїнів, біжу за Героїв України!"

29 серпня студенти факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва взяли участь у благодійному забігу, присвяченому до Дня пам’яті захисників України. Захід "Шаную воїнів, біжу за Героїв України!" став не лише спортивною подією, а й значущим ділом для всієї громади та надав кожному з учасників можливість зробити свій внесок у збереження пам’яті про тих, хто віддав своє життя за наше мирне майбутнє.

Захід об'єднав студентів, викладачів, представників місцевої громади, а також військових, які взяли участь у забігу, ще раз нагадуючи, кому ми вдячні за нашу безпеку. Всі вони разом вийшли на стартову лінію, щоб віддати шану героїчним захисникам України. Кожен крок на цьому забігу був символічним жестом вдячності та підтримки тим, хто найбільше цього потребує. Учасники проявили свою єдність, силу духу і безмежну вдячність до наших воїнів. Разом вони продемонстрували, що пам'ять про героїв живе в серцях кожного, а їхні подвиги ніколи не будуть забуті.

Цей захід став потужним проявом любові до України та шани до її героїв. Завдяки таким ініціативам, ми можемо не тільки згадати тих, хто віддав своє життя, але й продемонструвати нашу підтримку та єдність тим, хто зараз відстоює мир і свободу на передовій. Потрібно пам’ятати, що кожен з нас може внести свій вклад у важливу справу і допомогти зберегти пам’ять про наших героїв.

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС