+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 23 травня 2024

Четвертий день тижня “Spring Challenge” - Виставка творчих робіт студентів і викладачів факультету економіки і підприємництва

Факультет економіки і підприємництва, на першому поверсі навчального корпусу № 4 Уманського НУС, у рамках четвертого дня тижня “Spring Challenge”, провів виставку творчих робіт студентів і викладачів факультету.

Ця подія стала чудовою нагодою для всіх охочих насолодитися творчістю та підтримати талановитих представників колективу. Вона була справжнім фестивалем мистецтва та креативності, де було представлено неперевершені роботи різних жанрів. Від вишивок до картин, від поробок до витворів мистецтва – кожен експонат вражав своєю оригінальністю та талантом авторів. Багато гостей виставки захоплено висловлювали свої враження від побачених робіт, підтримуючи авторів у їх творчих зусиллях.

Такі ініціативи стають не лише майданчиком для творчого самовираження, але й сприяють розвитку культури та мистецтва в університетському середовищі, дозволяючи студентам і викладачам проявити себе та поділитися своїми талантами.

На заході також здійснювався збір коштів на потреби Збройних сил України, що надало події додаткового значення та нагадало всім присутнім про важливість підтримки наших захисників у цей складний час.

Виставка стала яскравим прикладом об'єднання талантів і надихнула всіх присутніх на нові досягнення та творчі звершення. А ще подібні заходи допомагають розкривати нові горизонти мистецтва та культури в нашому університеті.

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС