+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 03 вересня 2024

День пам'яті захисників України: вшанування полеглих військових на факультеті економіки і підприємництва

29 серпня на факультеті економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва відбулося особливе вшанування, приурочене до Дня пам'яті захисників України. Цей захід став важливим моментом для всього університетського колективу, який зібрався, щоб віддати шану героям, які віддали своє життя, та тим, хто зараз бореться за незалежність і свободу нашої країни. Особливу увагу було приділено Іловайській трагедії 2014 року, коли ворог вкотре порушив домовленості, продемонструвавши свою підступність і жорстокість.

Важливою частиною заходу став виступ Сергія КОНЦЕБИ, представника ГО "4.5.0 Україна" (https://www.facebook.com/profile.php?id=100090501471064). Він підкреслив важливість підтримки наших захисників, розповів про найбільші потреби військових у цей час і висловив подяку всім, хто долучається до благодійної допомоги. Завдяки активній участі факультету економіки і підприємництва було зібрано 10 120 грн., які будуть спрямовані на підтримку наших військових.

Учасники заходу вшанували пам’ять полеглих героїв, згадавши імена кожного військового з університету. Усі присутні схилили голови у хвилині мовчання, віддаючи шану тим, хто заплатив найвищу ціну за нашу свободу.

Цей захід став важливою подією, яка нагадала всім про цінність миру та свободи, а також про те, як важливо підтримувати тих, хто відстоює ці цінності на передовій. Пам'ять про полеглих героїв залишиться в наших серцях назавжди. Нехай їхні подвиги будуть для нас прикладом, а наша вдячність втілюється в конкретних діях підтримки тих, хто сьогодні стоїть на сторожі нашої країни!

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС