+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 16 жовтня 2018

День відкритих дверей на факультеті економіки і підприємництва Уманського НУС

З самого ранку 11 та 12 жовтня Уманський національний університет садівництва приймав гостей: до нашого легендарного закладу вищої освіти завітало кілька сотень абітурієнтів з різних шкіл та коледжів. Мета цієї неформальної зустрічі – знайомство з факультетами Уманського НУС й особливостями майбутньої вступної кампанії, навчанням, освітніми можливостями та додатковими перевагами.

Для всіх гостей були організовані ознайомчі екскурсії цікавими місцями університету, під час яких школярі мали можливість пройтися навчальними корпусами, ознайомитися з аудиторіями, почути цікаві розповіді студентів, потрапити до актової та спортивної зали, відвідати оранжереї, прогулятися таємними коридорами підвалу, а також заглянули в гуртожиток.

Знайомство з факультетом економіки і підприємництва розпочалось буквально з порога: свої інформаційні стенди в коридорі корпусу № 5 розгорнули всі кафедри університету. Це дозволило гостям ознайомитись зі спеціальностями, що функціонують на факультеті, поспілкуватися з викладачами та студентством. Учасникам Дня відкритих дверей роздавались профорієнтаційні матеріали, пропонувалися тематичні ігри та конкурси.

Утім найбільше інформації чекало на них під час зборів в аудиторії, де вже чекали голова ради студентського самоврядування факультету Ірина Слободяник та представник студактиву Ліліана Калюжна, які розповідали про історію та традиції університету і факультету, демонстрували відеоролики про насичене студентське життя, розповідали про особливості та перспективи навчання. Також демонструвалися розважальні та «історичні» відеофайли та презентації, проводилась гра «Правда чи міф». Продовжилась подорож кавою-брейк та частуванням тістечками.

Отож, прогулянкою університетом всі залишились задоволені, а ми впевнені, що вже наступного року більшість із цих молодих людей обов’язково поповнить студентські ряди Уманського національного університету садівництва.

 

Валентина Пастух, член ради студентського самоврядування факультету