+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 14 грудня 2022

Допомагаємо, підтримуємо, наближаємо Перемогу

Уже дев’ятий місяць поспіль кожен з нас живе в атмосфері воєнного стану. Чи не щодня ми телефонуємо рідним і друзям, які перебувають у зоні бойових дій або повернулися у деокуповані українські міста, містечка та села. Ми намагаємося їх підтримувати морально, емоційно, фінансово. І вважаємо це звичною справою та своїм буденним обов’язком.

Днями до факультету економіки і підприємництва звернулася жителька міста Ізюм з проханням про допомогу. Студенти і викладачі відразу долучилися до збору необхідних речей: посуд, одяг (дитячий і дорослий), взуття, продукти харчування, ліки, обігрівач, ковдри, телефони й інші звичності, які так необхідні людям, чиєю долею прокотилася війна.

Збір був надзвичайно активним і ґрунтовним. Загалом на допомогу жителям Ізюма було відправлено 11 посилок з найнеобхіднішим. Хочемо подякувати за допомогу деканату факультету економіки і підприємництва в особі Юлії НЕСТЕРЧУК, Юрія ЦИМБАЛЮКА та Олександра РОЛІНСЬКОГО. Викладачам – Лесі БАРАБАШ, Наталії БОНДАРЕНКО, Ользі ПОНОМАРЕНКО, Аллі ОСІПОВІЙ, Олександру КОВАЛЕНКУ, методистам Аліні ПРОКОПЕНКО й Ользі МУЗИЦІ,.

Не залишилися осторонь і представники ради студентського самоврядування факультету – Валерія ВОКІНА Влада БАДАНЮК, Анна ПОЛІЩУК, Євгеній ЗАВАЛІЙ.

Долучилися до збору і небайдужі уманці: Нелі ДЕРЕВЯНКО, Інна ТИТАРЕНКО, Наталія ЛЯХОВСЬКА, Наталія ПІДДУБНЯК, Оксана ГРИЦЕНКО, Тетяна ОСИЧАНСЬКА, Тетяна КОЛОМІЄЦЬ.

Вагомий внесок у допомогу зробили волонтерські організації «РАЗОМ» (Умань) і «ЧЕРКАЩАНИ» Уманський район.

Щира вдячність всім, хто долучився до збору. Адже допомога ближнім – основа людяності. І тільки так – разом на всіх фронтах, підтримуючи один одного – ми здолаємо ворога.

 

Світлана ВЛАСЮК, заступник декана факультету економіки і підприємництва з виховної роботи