+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 01 квітня 2024

«Допомога передовій»: як факультет економіки і підприємництва піклується про захисників

Українська армія, яка стоїть на захисті рідної країни, постійно потребує нашої підтримки і допомоги у всьому. Відтак і піклування про безпеку захисників є однією з найважливіших місій, яку ми, як громадяни, повинні безапеляційно виконувати. Тому коли від військових надійшов терміновий запит на маскувальні сітки, факультет економіки і підприємництва УНУС миттєво відгукнувся на нього, бо від цього залежали безпека та життя наших захисників.

Оскільки питання вимагало негайного реагування, студенти та науково-педагогічні працівники факультету не зволікали та згуртувалися для вирішення цієї важливої проблеми. Кожен розумів важливість своєї ролі та відчував відповідальність, яка перед ним стояла. Завдяки спільним зусиллям, у надзвичайно короткий термін були доплетені всі маскувальні сітки та негайно відправлені на передову, де вони вже захищають наших воїнів. У свою чергу, військові висловили щиру вдячність за необхідну допомогу та швидку реакцію.

Важливо пам'ятати, що кожна маленька дія може мати велике значення у житті наших захисників, а відтак – у нашому майбутньому. Оборонці покладаються на нашу підтримку, саме тому посильна допомога є не лише обов'язком, а й виразом нашої поваги та вдячності за їхню надзвичайну мужність і героїзм. Разом ми здатні зробити більше і допомогти зберегти безпеку та мир у нашій країні!

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС