+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 20 лютого 2024

Допомога ЗСУ під час зимових канікул

Наші військові – справжні герої, які стоять на захисті країни та миру. Їхня робота важка та відповідальна, а жертви та зусилля – дають нам шанс жити далі. Ми повинні завжди пам'ятати про них і допомагати, де тільки це можливо. Саме тому студенти факультету економіки і підприємництва УНУС, замість того, щоб просто відпочивати на зимових канікулах, плели сітки, демонструючи гарний приклад того, як потрібно підтримувати наших захисників.

Починаючи з 4 січня, студенти кожного дня збиралися разом, і працювали над виготовленням сіток. Одним із ключових аспектів цієї ініціативи була відкритість для участі будь-кого. Кожен бажаючий міг приєднатися і внести свій внесок у спільну перемогу. За весь період вдалося сплести 7 маскувальних сіток, з яких половина вже відправлена військовим на передову. Решта готова до відправлення та чекає на свою чергу.

Під час плетіння сіток у студентів панувала неймовірно тепла та щира атмосфера. Вони обговорювали, хто як проводить канікули, розповідали цікаві історії та слухали разом музику. Взаємна підтримка та співпраця створили надзвичайно сприятливі умови для досягнення спільної мети.

Висловлюємо щиру подяку Яні СІНЧУК, Анатолію СТЬОПІНУ, Діні МУКОВОЗ, Анжелі ЩЕРБАКОВІЙ, Софії ЧМИХАЛ, Катерині СОЛОМОН, Ірині МЕЛЬНИК, Тетяні АРМАНОВІЙ, Максиму МАЛЕНЬКОМУ – адже їх ініціатива є важливим символом солідарності та відданості ідеї підтримки наших військових. Нехай цей приклад послужить натхненням для подальшої підтримки тих, хто ризикує своїм життям заради нашого майбутнього.

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС