+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 03 квітня 2024

Єдність у підтримці!

Українська нація завжди була відома міцним духом і боротьбою за свою незалежність. Тож у складні часи, коли наші захисники стоять на передовій, важливо згуртуватися та надавати їм максимальну допомогу. Це не лише наш обов'язок, а й показник національної єдності та підтримки.

Нещодавно до Громадської організації «4.5.0. Україна» (https://www.facebook.com/profile.php?id=100090501471064) звернулися із запитом на маскувальні сітки для військового Уманської територіальної оборони, який захищає нашу країну на Авдіївському напрямку. Студенти разом із науково-педагогічними працівниками факультету економіки і підприємництва УНУС, у рамках благодійної акції «З добром у серці, у світле майбутнє», взяли на себе це завдання. Протягом короткого періоду часу було виготовлено та ретельно запаковано маскувальні сітки. Також до сіток були додані й інші необхідні речі, такі як продукти харчування, засоби особистої гігієни тощо. Всі посилки були відправлені військовим на передову, де вже допомагають їм у виконанні бойових завдань.

Дана ініціатива вкотре підтверджує, що важливо не лише висловлювати слова занепокоєння, а й діяти конкретно для наближення перемоги. Нехай вона буде не останньою на шляху підтримки та захисту наших захисників та нашої країни!

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС