+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 02 вересня 2021

Факультет економіки і підприємництва вітає нове поповнення!

Початок нового навчального року – найяскравіше, найцікавіше і найнезабутніше свято. Адже це новий старт, радість, яку ти розділяєш при зустрічі з друзями, символ нових починань, сміливих експериментів, відкриттів і звершень.

У школах – це свято першого дзвоника, в коледжі й університеті, насамперед, – свято першокурсника. А в Уманському національному університеті садівництва Першого вересня на юних студентів чекає низка приємностей, серед яких – урочисте вручення студентських квитків і привітань з початком нової, водночас не легкої, але найпрекраснішої дороги у студентське життя. 

Традиції святкування Дня Знань в Уманському НУС започатковані настільки давно, що ніхто не може насправді згадати, скільки їм років. Адже сам навчальний заклад відсвяткував кілька років тому своє 175-річчя!

Цьогорічне свято було сповнене теплих вітань ректора університету Олени Непочатенко та декана факультету економіки і підприємництва Юлії Нестерчук, особливо уважним ставленням кураторів, викладачів і старшокурсників. Одним з найтрепетніших моментів стала передача першокурсникам символічних Ключа знань та Книги знань від поважних вчених. Особливого колориту зустрічі додала перша кураторська година та емоційні експозиції з прекрасними та креативними фотозонами від кожної спеціальності. Впевнені, ці миті запам'ятаються всім першокурсникам і їх батькам надовго! 

А ми, вже старшокурсники та студрада факультету, надзвичайно раді бачити в нашому університеті нові обличчя з яскравими посмішками і запалом в очах.

 

Олександра Черемісіна, член ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва