+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 07 жовтня 2020

Факультет святкував Х День здоров’я

Колектив факультету економіки і підприємництва є палким поціновувачем традицій, які уже 45 років передаються із покоління в покоління. Й однією із найулюбленіших подій студентства та викладацького складу нашого факультету є проведення Дня здоров’я «Спортивна молодь – здорова нація». І цьогоріч він був ювілейним – десятим.

Відкрив День здоров’я заступник декана факультету Юрій Цимбалюк, який побажав усім учасникам натхнення, витривалості, нових знайомств і гарного настрою.

Це свято ввібрало в себе низку спортивних та оздоровчих заходів: естафета, футбол, волейбол, бадмінтон та інші рухливі командні ігри, в яких змагаються студенти усіх академічних груп; демонстрація талантів і різнопланових творчих умінь; приготування їжі на вогні. Певною особливістю Дня здоров’я цього року стало виготовлення й оздоблення захисної маски, що за своєю соціальною складовою закликало молодь до дотримання карантинних норм і правил.

У змаганнях брали участь 6 команд-представників спеціальностей нашого факультету:

  • «Нащадки Сміта» – спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»;
  • «Хоробрі серця» – спеціальність «Облік і оподаткування»;
  • «Економка» – спеціальність «Економіка»;
  • «Позитив» – спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»;
  • «Зоокомпані» – спеціальність «Маркетинг»;
  • «Світлі розуми майбутнього» – спеціальність «Комп’ютерні науки».

Наприкінці спортивних змагань помірятись своєю витривалістю вирішили збірна ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва та збірна першокурсників. І новоспечені студенти виявились спритнішими за аксакалів студентського життя!

Кожна з команд показала достойний рівень підготовки, свій запал та жагу до здорового способу життя, а також неабиякі творчі здібності. Тому по завершенню всієї конкурсної програми до студентів звернулася декан факультету Юлія Нестерчук, яка подякувала усім за згуртованість, творчість, організацію та самовіддачу.

Кожна команда отримала свою відзнаку у вигляді почесної грамоти, окрім того особистими грамотами були нагородженні найактивніші учасники. Також Юлія Олександрівна побажала усім здоров’я, наснаги, а ще – «… пропагувати і надалі серед молоді здоровий спосіб життя та не втратити той запал і вогонь в очах, який був присутній під час усього заходу».

Рада студентського самоврядування висловлює свою щиру вдячність усім учасникам Х Дня здоров’я, деканату факультету та кафедрі фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін.

Ми палко сподіваємось і віримо, що дана традиція з роками лише набиратиме обертів і буде розвиватись, а здоровий спосіб життя все більше ставатиме популярним серед молоді.

Наталія Сьомко, голова ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва