+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 12 квітня 2024

Фотоконкурс - виставка авторських фотографій студентів «Сучасність УНУС у світлинах»

Цьогоріч Уманський національний університет садівництва святкує свої 180 років історії! Й аби зафіксувати цей важливий момент у світлинах, університет організував захоплюючий фотоконкурс-виставку авторських фотографій студентів університету «Сучасність УНУС у світлинах». До того ж захід став чудовою можливістю для молоді проявити свої таланти у фотомистецтві та відзначити значущий ювілей одного із найкращих закладів вищої аграрної освіти.

Головною метою конкурсу є розвиток і підтримка творчих здібностей та ініціатив студентської молоді. Тому кожен учасник мав можливість висловити свої враження про життя та навчання в УНУС крізь призму об'єктиву своєї камери, дозволяючи глядачам зануритися у світ університетської атмосфери й історії.

З-поміж студентів факультету економіки і підприємництва до конкурсу доєдналися:

-         Влада БАДАНЮК, студентка 41-ма групи;

-         Наталія ВОЛОШИНА, студентка 21-ф групи;

-         Уляна ГРИГОРЕНКО, студентка 11-кн групи;

-         Вікторія ЗАЯРНА, студентка 41-ф групи;

-         Катерина ЗАЯРНА, студентка 21-ф групи;

-         Анастасія КОВТОНЮК, студентка 41-е групи;

-         Ольга ЛЕВЧЕНКО, студентка 21-ф групи;

-         Олена МАЙДАНЮК, студентка 21-пт групи;

-         Злата СЛЮСАР, студентка 11-ма групи;

Роботи оцінювалися за такими критеріями, як ідея, художня майстерність, оригінальність, новаторство, естетичність і креативність виконання. Найкращі роботи були відправлені для участі на університетському рівні, за підсумками якого вони отримають шанс стати переможцями у трьох номінаціях: «Великі світлини маленьких місць», «Молоді очі університету» та «Сучасність УНУС у світлинах». Також вони будуть опубліковані на вебсайті університету та презентуватимуться на загальноуніверситетських заходах, присвячених 180-річчю УНУС.

Даний фотоконкурс відкрив нові можливості для творчої самореалізації студентів і створив якісне та змістовне позааудиторне дозвілля для всієї університетської спільноти. А ще не лише підтвердив високий рівень креативності студентів УНУС, а й став чудовим способом вшанувати та відзначити давню та славну історію університету!