+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 02 жовтня 2020

Гендерне протистояння: хто – кого?

1 жовтня 2020 року на факультеті економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва точилися серйозні  гендерні баталії: жіноча команда зіткнулась із чоловічою у черговому протистоянні гри «Хто Кого».

Хлопці та дівчата змагались у восьми конкурсах: «Склади слово» , «По губах», «Музичний конкурс», «Хто Я», «Наосліп», «Студенти в ряд», «Вгадай пісню» та «Чиє це?», які оцінювались по 2 бали кожен. 

Після кожного виграного раунду команда-суперник ставила бонусне запитання, аби примножити свої основні бали додатковими. За чесністю та виконанням усіх правил слідкували справедливі судді.

Бій був жорстоким і рівним, команди ішли бал в бал. По завершенню фінального завдання рахунок склав 11:11. Тому крапку у цьому поєдинку поставив батл «Дивоглядки», в якому зіткнулись капітани команд. І тут чоловічі фізіологічні властивості взяли верх над жіночою простотою, тому вперше за 5 років нашої традиційної гри з рахунком 11:12 хлопці нарешті виграли. Та все це сталося тому, що за кожним чоловіком стоїть сильна жінка, яка його мотивує.

Чоловіче щастя команди та групи підтримки не знало меж, жіночий смуток заполонив увесь 4 корпус… А це значить, що нам потрібно очікувати на реванш від дівчат!

Дякуємо усім, хто безпосередньо брав участь у підготовці заходу: учасники, студенти, члени ради студентського самоврядування, деканат факультету.

Слідкуйте надалі за новинами ФЕП і першими дізнавайтесь про майбутні заходи. Ми ще вражатимемо!

 

Наталія Сьомко, голова ради студентського самоврядування 
факультету економіки і підприємництва