+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 05 вересня 2021

Гра, що дарує позитивні емоції

3 вересня студенти факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва  на чолі з заступником декана з виховної роботи, доцентом Світланою Власюк долучилися до значимої події в світі вітчизняного спорту – хокейного матчу між командами «Донбас» (Україна) та «Рунгстед» (Данія).

Спортивний двобій проходив у Палаці спорту в рамках Чемпіонату Європи з хокею. А участь студентської спільноти стала можлива завдяки ініціативі Благодійного фонду «Фонд Бориса Колесникова».

Студентське самоврядування факультету економіки і підприємництва разом зі студентами Уманського НУС стали активними учасниками фан-зони дійства. Окрім неперевершених і яскравих емоцій, що їх подарувала вболівальникам гра, естетичне задоволення присутнім подарували  виступ колективу фігуристів, підтримка черлідерок і символічне вкидання шайби на дебютний матч «Донбас» Андрієм Шевченком.

Наші студенти всіма силами вболівали за українських хокеїстів, тому навіть у деяких частково зник голос. Але саме така гаряча підтримка давала мотивацію для гри нашим співвітчизникам.

І хоча цього разу перемога посміхнулася команді «Рунгстед», впевнені  що незабаром наші гравці виправлять ситуацію на користь собі. І неодмінно подарують нам, студентам, масу нових, незабутніх емоцій.

 

Олександра Черемісіна, член ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва