+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 03 квітня 2020

Хіба є перешкоди перед тим, хто прагне знань?

Дистанційна освіта на факультеті економіки і підприємництва Уманського НУС набирає обертів. Крім навчального процесу, студентів цікавлять актуальні новини життя університету та факультету. Для обміну думками та спілкування з керівництвом факультету у пригоді став відео зв‘язок.

За допомогою програми Zoom старости академічних груп мали змогу поспілкуватись з деканом факультету та заступниками. Першочергове значення керівництво факультету надає здоров’ю молоді, зокрема дотриманню умов карантину та профілактиці інфекційних захворювань серед студентства. Проте, й про навчання забувати не слід. Тому наразі актуальним є застосування різноманітних платформ дистанційного навчання, зокрема Moodle, де студенти можуть отримувати завдання, невідкладно їх вирішувати та власне спілкуватись зі своїми викладачами.

Вирішивши та обговоривши питання, які стосувались дистанційного навчання, майбутніх заліків та екзаменів, наші наставники побажали нам творчої наснаги, натхнення, берегти своє здоров‘я та здоров‘я рідних та дотримуватись карантину. І ми Вам бажаємо невичерпного здоров’я! Будьте переконані, що все буде добре!

Наталія Сьомко, голова ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва