+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 27 квітня 2020

Карантин – не привід припиняти роботу ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва!

Днями відбулося чергове засідання  ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва у форматі відео-конференції завдяки на платформі сервісу Zoom. На чолі з заступником декана факультету з виховної роботи з Світланою Власюк студенти з радістю обмінялися позитивними емоціями та привітаннями.

Збори вийшли надзвичайно насиченими: було розглянуто багато робочих питань, відбулося обговорення найактуальнішої теми сьогодення – дотримання основних запобіжних заходів для захисту від коронавірусної інфекції. Мали місце і приємні спогади, що підвищили вироблення серотоніну, «гормону гарного настрою та щастя», що дуже корисно в теперішній час, пов’язані з рідними стінами університету та плідною працею викладачів і студентів.

Окремо були обговорені методи поліпшення активності та способи зацікавлення студентів у дистанційному навчанні, адже для багатьох є незвичним працювати в такому форматі.

Сповнений позитиву та креативу, студактив чітко означив плани роботи на тиждень, аби робота студентської ради факультету не зупинялася навіть на короткий проміжок часу.

Попереду ще багато справ, але це приємні клопоти, адже діяльність студентської ради ФЕП матиме віддачу – вмотивовану молодь, відкриту до змін.

Бережіть себе та своїх близьких і нехай ніщо не заважає вам займатися улюбленою справою та саморозвитком!

 

Валентина Пастух, член ради студентського самоврядування