+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 09 березня 2020

Міс глядацьких симпатій і І віце-міс університету – 2020 навчаються на факультеті економіки і підприємництва!

Днями у стінах Уманського НУС, разом із приходом тепла та весни, відбулось довгоочікуване свято – Міс університету - 2020. Альвіна Кивгила, студентка 21-ма групи, та Юлія Коцуренко, студентка 41-о групи, – саме ці  красуні були представницями від факультету економіки та підприємництва та мали змогу позмагатися з іншими учасницями за почесний титул найкрасивішої студентки університету.

На сцені точилася гідна та запекла  боротьба за титул найкрасивішої, найкреативнішої та найталановитішої дівчини університету. Конкурсантки змагалися  у кількох конкурсах, де вони показували вміння дефілювати у діловому стилі, дизайнерську майстерність –  створити з української хустки стильну сукню, вдало підкреслити та донести публіці свій талант; звичайно, не обійшлось і без дефіле у купальниках і вихід у вечірніх сукнях. Софіти та палаючі очі конкурсанток осліпляли глядачів. Кожна із учасниць запам’яталася усім в тій чи іншій номінації і конкурсах.

Компетентне журі протягом вечора пильно спостерігало за потенційними міс та оцінювали їх по десятибальній системі. Кожна з учасниць отримала подарунки від спонсорів і перемогу у певній номінації. Традиційно, наші конкурсантки забрали з собою найкращі, найтитулованіші номінації. Юлія Коцуренко виборола титул «I віце-міс університету – 2020» та отримала цінні подарунки від спонсорів. А Альвіна Кивгила здобула титул «Міс глядацьких симпатій». Крім того, Альвіна отримала подарунок від  «Греків ліс» за виконане додаткове домашнє завдання спонсора.

Ми вітаємо наших красунь з отриманими титулами. Бажаємо ще більшого натхнення, мотивації, краси, впевненості та витонченості. Нехай перед вами відкриваються подіуми не лише університету, а й відомих модних столиць!

Наталія Сьомко, голова ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва