+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 28 грудня 2023

Новорічні свята – час ділитися добром та турботою

Новорічні свята завжди вносять у життя неповторну атмосферу світла, тепла та надії. Це час не лише для особистих святкувань і радості, але й можливість поділитися добром і гарним настроєм з тими, кому це особливо важливо. Тому студенти факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва 26 грудня, продовжуючи добрі справи, вирішили створити яскраву святкову атмосферу  для різних людей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Першим місцем, куди завітали вітальники, був Будинок ветеранів, в якому перебувають не лише люди похилого віку, а й ті, хто знаходиться у тяжкому стані. Підготувавши подарунки, студенти дарували частинку свого тепла й уваги, забезпечуючи кожному щасливий і незабутній день. Приємна атмосфера заповнила кожен куточок будинку, а люди відчували невимовне щастя, спостерігаючи як молодь, не забуваючи про них, завжди готова їх підтримувати. Зворушені таким подарунком, всі висловлювали безмежну вдячність, обіймаючи студентів та висловлюючи слова подяки, які лунали не лише від їх сердець, а й у кожній посмішці.

Після візиту до Будинку ветеранів, студенти вирушили до діток із Центру виховання дітей, де їх також зустріли з безмежною радістю. Подарунки, веселощі, забави – все це перетворило зустріч на незабутнє свято, наповнене щастям та усмішками у всіх присутніх. Діти з нетерпінням чекали на студентів, тому й підготували для них свою програму. Малеча демонструвала власні таланти та навички, показуючи різні вистави та беручи участь у вікторинах, які робили цей день яскравим і незабутнім для всіх. Студенти ж, не відстаючи, підготували для дітей цікаві конкурси, ігри та навіть майстер-класи, щоб зробити цей святковий день ще більш запальним і цікавим.

У цей же день в магазин «Соціальний кошик» було передано речі, надані небайдужими студентами та викладачами для внутрішніх переселенців і малозабезпечених верств населення.

Слід відзначити, що студенти факультету економіки і підприємництва уже не вперше відвідують дані установи у рамках благодійності, перед цим було проведено День Святого Миколая й Українські Вечорниці. Стосовно коштів, на які купувалися подарунки, то вони були зібрані студентами під час колядування на Різдво 25 грудня, про яке писалося у попередніх статтях.

Такі ініціативи підтверджують, наскільки важливо дарувати свій час і увагу тим, хто цього потребує. Адже вони нагадують всім, що навіть маленький внесок може мати величезне значення в житті кожної людини.

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС