+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 20 вересня 2021

Обережність і передбачливість – повсякденна основа пожежної безпеки

Днями відбулася зустріч студентського загалу факультету економіки і підприємництва з деканом Юлією Нестерчук з приводу техніки безпеки в гуртожитках.

У рамках заходу було проведене навчання з пожежно-технічного мінімуму. Основну увагу у лекції було звернено на тактико-спеціальні особливості з умов пожежної безпеки. Також студенти дізналися про те, як поводитися під час пожежі та при надзвичайних ситуаціях. 

Декан факультету закликала студентів проживаючих в гуртожитку дотримуватися правил техніки безпеки. Крім того, Юлія Олександрівна проінформувала молодь про обов'язки студентів, які проживають в гуртожитку та наголосила на необхідності виконання норм Положення про студентський гуртожиток.

Тож дотримуймося правил пожежної безпеки та пам’ятаймо, що лише висока культура поводження з вогнем і дотримання правил пожежної безпеки позбавить нас біди і страждань, що приносять пожежі. Будьте пильними та у разі виникнення пожежі негайно телефонуйте за номером Служби порятунку «101». Пам'ятайте, що порушення правил пожежної безпеки несе загрозу навколишньому середовищу та загрожує життю! А максимальна обережність і передбачливість є основою пожежної безпеки в повсякденному житті. Бережіть себе та своїх близьких!

 

 Олександра Черемісіна, голова ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва