+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 28 лютого 2024

Оберігаємо тих, хто оберігає нас!

У цей важкий для нашої країни час підтримка військових є одним із найголовніших обов’язків громадян. Вони безперервно захищають нас і наше майбутнє, ризикуючи власним життям. Тому наша підтримка є особливо важливою для них, що нещодавно і показали студенти факультету економіки і підприємництва, розпочавши благодійну акцію «З добром у серці, у світле майбутнє» і відправивши посилку на передову з необхідними речами для військових. Проте й викладачі не стоять осторонь цієї проблеми і вирішили долучитися до акції.

Оскільки на позиціях гаряче і захисникам вкрай необхідний гарний зв’язок, було оголошено терміновий збір, в якому безпосередньо долучилися науково-педагогічні працівники факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва, зокрема: Людмила МЕЛЬНИК, Олег ПОЛІЩУК, Олександр КОВАЛЬЧУК, Наталія ОЛЯДНІЧУК, Галина АНІЩЕНКО, Олена МАТРОС, Тамара КУЧЕРЕНКО, Ольга, ПІДЛУБНА, Ольга РАТУШНА, Василь АНДРУСЯК, Оксана КРОЧАК, Світлана МИХАЙЛОВИНА, Юлія НЕСТЕРЧУК, Наталія БЛЕНДА, Микола КОРОТЄЄВ, Станіслав ЗАЙЦЕВ, Олександр НЕПОЧАТЕНКО, Тетяна КІРБАЙ, Інна ЧЕРНЕГА, Олена ЖАРУН, Оксана ТУПЧІЙ, Олександр БУРЛЯЙ, Дмитро СЕМЕНДА, Оксана ПЕНЬКОВА, Ольга СЕМЕНДА, Ірина КОРМАН, Андрій ХАРЕНКО, Ярослав ГРАБЕК, Валентин ДЕКАРЧУК, Валентина ЛЕМЕНТОВСЬКА, Тетяна БОРТНИК, Ольга МАКУШОК, Роман ЛІЩУК, Світлана СКУРТОЛ, Вікторія МАНЬКОВСЬКА, Павло КУЛАКОВ, Володимир КУЧЕРУК, Олександр ТРАНЧЕНКО, Тетяна НЕСКОРОДЄВА, Сергій КОНЦЕБА, Роман БАРАНЕНКО, Юрій МАЗУР, Алла ОСІПОВА, Руслан МУДРАК, Алла РЕВУЦЬКА, Людмила ПАРХОМЕНКО, Людмила СМОЛІЙ, Оксана ФРОТЕР, Наталія АНДРУСЯК, Віра КОСТЮК, Олена НЕПОЧАТЕНКО, Михайло МАЛЬОВАНИЙ, Олена ПРОКОПЧУК, Олександр РОЛІНСЬКИЙ, Леся БАРАБАШ, Світлана ВЛАСЮК, Катерина МЕЛЬНИК, Наталія БОНДАРЕНКО, Світлана ПТАШНИК, Олена ФІЛІМОНОВА, Сергій КОЛОТУХА, Петро БЕЧКО, Вікторія ЗАЯРНА, Юлія УЛЯНИЧ, Богдан ГУЗАР, Ольга ПОНОМАРЕНКО, Каріна ХОЛЯВІЦЬКА.

На зібрані кошти було придбано супутникову систему STARLINK, що забезпечить військових гарним зв’язком на передовій і допоможе їм у виконанні бойових завдань.

Важливо пам’ятати, що постійна підтримка наших воїнів у всіх можливих формах є першим кроком майбутнього миру та безпеки нашої країни, а також того, що наші герої повернуться додому живими. Висловлюємо велику подяку всім, хто не залишається осторонь і допомагає нашим захисникам!

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС