+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 20 травня 2024

Перший день тижня “Spring Challenge” - “Настільний ритм”

На факультеті економіки і підприємництва Уманського НУС розпочався тиждень "Spring Challenge", організований радою студентського самоврядування факультету.

Перший день був присвячений заходу "Настільний ритм", що проводився у читальній залі №1 бібліотеки університету. На заході студентів чекала велика різноманітність ігор та конкурсів.

Атмосфера заходу була надзвичайно дружньою та веселою. Студенти з захопленням грали в улюблені настільні ігри, знайомилися з новими, а також змагалися у конкурсах, демонструючи свої знання та кмітливість. Кожен мав можливість знайти щось цікаве для себе та весело провести час у компанії друзів.

Окрім ігор, організатори підготували розіграш, на якому учасники мали можливість виграти приз у вигляді пакунку ЗСУ, що додало інтриги й азарту дійству. На заході також здійснювався збір коштів на потреби Збройних сил України, де усі бажаючі могли зробити свій внесок у підтримку наших захисників.

"Настільний ритм" став чудовим початком тижня "Spring Challenge", подарувавши учасникам гарний настрій і неперевершені враження. Наступні дні обіцяють бути не менш цікавими, тож чекаємо на нові події й активності, які готує факультет економіки і підприємництва для своїх студентів.

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС