+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 26 грудня 2022

Підведення підсумків 2022 року

21 та 23 грудня на факультеті економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва відбулася низка засідань, на яких було підведено підсумки поточного року. Зокрема, 21 грудня на Зборах трудового колективу факультету було заслухано, обговорено та затверджено звіт декана факультету економіки і підприємництва за 2022 рік. Юлія НЕСТЕРЧУК – декан факультету, доктор економічних наук, професор – доповіла про результати роботи колективу за різними напрямами роботи: навчальним, науковим, методичним, профорієнтаційним, організаційно-виховним. Усім присутнім були презентовані показники діяльності у динаміці, що дозволити оцінити розвиток факультету та визначити орієнтири на наступний рік.

Серед винесених на порядок денний питань зборів також було розглянуто конкурсну справу щодо обрання кандидатів на заміщення вакантної посади завідувача кафедри маркетингу. За результатами таємного голосування ухвалено рішення про рекомендацію Вченій раді Уманського НУС обрати на вакантну посаду завідувача кафедри маркетингу Оксану Пенькову – доктора економічних наук, доцента.

23 грудня на засіданні вченої ради факультету були затверджені звіти про результати роботи екзаменаційних комісій з підсумкової атестації студентів ступеня вищої освіти магістра денної і заочної форм навчання. Заступник декана факультету, кандидат економічних наук, доцент Олександр РОЛІНСЬКИЙ висвітлив результати аналізу виконання рішень вченої ради факультету економіки і підприємництва протягом 2022 року. Також чергова ухвала стосувалась визнання сертифікатів про міжнародне стажування й участь у вебінарах і зарахування їх у якості результатів підвищення кваліфікації претендентам з числа науково-педагогічних працівників, які звернулись з відповідними заявами до голови вченої ради.

 

 

Галина АНІЩЕНКО, секретар зборів трудового колективу та вченої ради факультету економіки і підприємництва