+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 20 лютого 2020

Пишаємось усім факультетом та університетом!

Команда КВК «3,50» факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва вкотре вразила публіку яскравими жартами, але тепер дійство відбулося не на сцені університету та МБК м. Умань, а на обласній – м. Черкаси. Хлопці та скромна, проте впевнена в собі дівчина підкорювали фестиваль Черкаської ліги КВК, взявши участь у відборі команд 2020. І знаєте що?! Їх таки обрали!

Наша команда виступала під номером 2.  Подейкують, що наші ну просто запалювали своїми жартами усіх глядачів, а ми і не здивовані, бо знаємо, що вони найкращі, найсмішніші, найхаризматичніші і найвідповідальніші.

Цілком логічно, що молодих талантів одразу обрала досвідчений і крутезний тренер, харизматична та красива уманчанка Ірина Тітовська. Тож ми бажаємо нашим гумористам легкої і плідної гри із новоспеченою тренером у наступних іграх цього сезону.

А від себе обіцяємо підтримувати та крокувати за вами поряд на всі вершини успіху. Знайте, ми вами неймовірно пишаємось. Ви наша гордість та надія!

P.S. Давайте усі разом на інстаграм сторінці РСС ФЕП @rss_fep_unus підтримаємо наших гумористів і побажаємо невичерпного натхнення та мотивації у наступних іграх.

Наталія Сьомко, голова ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва.