+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 26 вересня 2021

Пізнавальний квест стежками Софіївки

Нещодавно студенти факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва долучилися до загальноміських культурно-мистецьких заходів у рамках Днів європейської спадщини. Усі ми знаємо, що в ці дні маловідомі або ж більшість часу закриті споруди відкривають свої двері для відвідувачів, щоб розповісти таємниці, приховані за їхніми фасадами. Дана традиція, що була започаткована у 1991 році з метою привернення уваги до культурної спадщини та її ролі у розвитку сучасного суспільства.

Гідеса Ольга Діденко запросила студентство на цікаву та незвичну подорож стежками Софіївки у формі тематичного квесту, адже парк увібрав у себе історію не одного покоління жителів Умані та пронизаний памятками минулого. Квест складався із завдань, що були повязані з головними історичними діячами, а саме Софією та графом Потоцьким, завдяки яким  ми, сучасники, маємо гарну можливість прогулюватися алеями цієї відомої на увесь світ перлини садово-паркового мистецтва.

Завдання були неймовірно цікаві, а по завершенню маршруту на нас чекала цікава знахідка, що свідчила про успішне виконання всіх загадувань.

 

Олександра Черемісіна, очільнця ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва