+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 06 червня 2024

Похід до Білогрудівського лісу на честь Дня друзів

4 червня, за ініціативи факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин Уманського національного університету садівництва, було організовано незабутній похід до Білогрудівського лісу, приурочений до Дня друзів. До заходу долучився також факультет економіки і підприємництва, що зробило свято ще яскравішим та насиченішим.

Першу половину заходу було присвячено офіційній частині, яка розпочалася з показу відеороликів із передової, які нагадали про важливість підтримки наших захисників. На заході було організовано збір коштів на потреби військових, де кожен мав можливість зробити свій внесок у наближення перемоги.

Важливою частиною також стало нагородження студентів за попередні конкурси, які проводилися в університеті. Це додало заходу урочистості та ще більше мотивувало студентів до участі у майбутніх ініціативах. Окрім цього, для присутніх було підготовлено цікаві вікторини, розваги, квести та багато інших активностей, які зуміли захопити всіх без винятку.

Після завершення офіційної частини всіх учасників запросили до столу із смачною їжею, де кожен міг насолодитися різноманітними стравами та смаколиками. Решту дня студенти та викладачі проводили на природі, граючи у різноманітні ігри, куштуючи власноруч приготовлену їжу та весело проводячи час у колі друзів.

Цей захід не лише сприяв зближенню студентів різних факультетів, але й дав можливість кожному відчути себе частиною великої та дружньої університетської родини. Похід до Білогрудівського лісу став чудовою нагодою для відпочинку та незабутніх вражень, а також підтримки важливої справи – допомоги нашим захисникам.

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС