+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 01 березня 2023

Психологія стосунків: цікавості й актуальності

28 лютого здобувачі освіти та науково-педагогічні працівники факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва взяли участь в онлайн зустрічі з практичним психологом університету на тему "Психологія стосунків".
 Під час конференції спікер, практичний психолог Валентина МАЗУРЕНКО розкрила таємниці гармонійних стосунків, детально обґрунтувала різні методи вираження почуттів, надала якісну інформацію про способи передачі любові, роль комунікації івчинків у взаєминах. Усі присутні мали змогу поставити запитання й отримати змістовну відповідь. Актуальність теми спілкування полягала в аналізі поведінки і потреб у стосунках кожного, в усвідомленні поняття любові, як способу існування людської сутності.
 Ми отримали практичний досвід під час обговорення дискусійних поглядів щодо значення "мов любові" і ролі особистості в стосунках.  Протягом вебінаруусі присутні навчилися розуміти не тільки свої потреби, а й почуття та бажання близьких людей, визначили пріоритетні складові ідеальних відносин, оволоділи потрібними навичками знаходити вихід з проблемних ситуацій.
Дана зустріч позитивно вплинула на саморозвиток та відносини кожного студента. А тому було досягнуто мети – надати психологічну підтримку, розширити кругозір про психологію стосунків, напрацювати навички усвідомлення потреб і самопізнання. 
Ольга ЛЕВЧЕНКО, членкиня ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС