+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 05 жовтня 2020

Рада студентського самоврядування факультету економіки на підприємництва Уманського НУС

Студентські роки назавжди залишаються у пам’яті  кожного. Та це не лише відвідування занять, написання курсових та наукових робіт, участь у олімпіадах та дебатах. Це ще й активне дозвілля, відвідування різноманітних заходів та їх безпосередня організація. Саме таким різнобарвним та активним життям  насолоджуються наші студенти.

Активні та амбіційні, креативні та нестримні у своїх діях, виважені та серйозні, з іскрами в очах та палаючими серцями – саме такими є наші  члени Ради студентського самоврядування.

Будь-який захід – це старанно виплекана, обдумана до дрібниць робота, прокладена кожним студентом. Кожне відео та фото яскраво засліплює не лише контрастом, а й спектром крутих емоцій, які ми відчуваємо та переживаємо знову і знову при перегляді.

Я неймовірно щаслива, що маю можливість працювати саме з такими людьми, на такому факультеті, під таким керівництвом. За постійну підтримку, мотивацію та допомогу у здійсненні всіх наших неймовірних ідей дякуємо деканату факультету економіки і підприємництва.

Сьомко Наталія, голова ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва