+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 27 березня 2024

«Радість для малечі» - як студенти факультету економіки і підприємництва створюють щасливі моменти

У цей складний час, з яким зіткнулася наша країна, співчуття та підтримка стають особливо необхідними. І важливо завжди пам’ятати про тих, кому надзвичайно потрібна наша допомога та любов. Саме тому рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС, у рамках благодійної акції «З добром у серці, у світле майбутнє», завітали до діток з Центру виховання дітей, які пережили тяжкі випробування із початку повномасштабного вторгнення, і з теплом провела разом із ними час.

Студенти не вперше відвідують підопічних Центру. За неодноразових зустрічей на День Святого Миколая, Андріївських вечорницях та новорічних святах, вони стали справжніми друзями для малечі. Під час цього візиту всі весело й активно провели час: гралися, танцювали, співали, насолоджувалися переглядом роликів і робили ще багато звичних, але таких необхідних для зігрівання душі речей. Крім того, студенти привезли з собою невеличкі гостинці, які дуже сподобалися діткам. Хвилини за веселими іграми, танцями та цікавими розвагами перетворювалися на довгі години щасливих моментів для усіх. Все це допомогло діткам відволіктися від негативних подій, а усмішки замінили тривогу і печаль на їх обличчях.

Прості вчинки, які відігрівають заціпенілі від війни дитячі душі, свідчать про те, що у найтяжчі часи людська доброта та співчуття виявляються найяскравіше. Цей похід не тільки підтвердив, наскільки важливо підтримувати та допомагати тим, хто цього потребує, а й показав, що кожен може зробити свій внесок у добру справу.

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС