+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 26 червня 2024

«Серцем до перемоги» - подяка від ГО «4.5.0. Україна» за активну волонтерську діяльність

Нещодавно на факультеті економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва відбулося урочисте вручення подяк студентам, науково-педагогічним працівникам, колективам кафедр та факультетів, а також університету від Громадської організації "4.5.0 Україна" (https://www.facebook.com/profile.php?id=100090501471064) за вагомий внесок у благодійну допомогу, щирий прояв патріотизму та активне поширення інформації про необхідність всебічної підтримки воїнів-захисників України.

ГО "4.5.0 Україна" висловила щиру вдячність усім, хто бере участь у волонтерській діяльності, демонструє патріотизм, активну громадську позицію, самовідданість та плідну працю. Вони підкреслили важливість моральної та матеріальної підтримки, яку надають воїнам Збройних сил України у такий тяжкий час, та висловили свою глибоку вдячність за допомогу у справі захисту нашої Батьківщини.

Студенти та викладачі факультету економіки і підприємництва активно беруть участь у різноманітних благодійних акціях, збирають кошти та необхідні речі для воїнів, організовують інформаційні кампанії з метою підвищення обізнаності суспільства щодо потреб наших захисників. Ця діяльність не лише підтримує моральний дух наших воїнів, але й сприяє зміцненню громадянської свідомості та єдності серед населення, надихає інших долучатися до подібних благодійних ініціатив.

Вручення подяк стало яскравим підтвердженням того, що кожен з нас може внести свій внесок у захист Батьківщини, підтримуючи тих, хто сьогодні стоїть на передовій.

Разом ми наближаємо нашу спільну перемогу!

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС