+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 05 березня 2024

«Сила у єдності!» – девіз студентів і викладачів факультету економіки і підприємництва!

У складний для України час, коли наша країна зазнає важких випробувань і веде війну за свою незалежність, підтримка військових є надзвичайно важливою. З цією метою Громадська організація «4.5.0. Україна» (https://www.facebook.com/profile.php?id=100090501471064), відома своєю постійною допомогою нашим захисникам, зорганізувала черговий терміновий збір коштів для потреб ЗСУ.

Студенти та науково-педагогічні працівники факультету економіки і підприємництва УНУС, у рамках благодійної акції «З добром у серці, у світле майбутнє», доєдналися до ініціативи. І, завдяки неймовірній єдності та готовності допомагати, у дуже короткий термін було зібрано необхідну суму –  10 674 грн. (із яких 4 932 грн. було зібрано студентами, а 5 742 грн. – науково-педагогічними працівниками факультету). На ці кошти було придбано високоякісні інструментальні набори, комплекти бітів і свердл, а також шліфмашину та дриль. Усі ці предмети були негайно відправлені на передову, де вони вже допомагають нашим захисникам.

Важливість допомоги військовим під час війни не може бути переоцінена. У складних умовах, з якими захисники нашого щодення зіштовхуються, кожен внесок має величезне значення. Тому, незважаючи ні на що, важливо пам'ятати, завдяки кому ми живемо кожен день свого життя. І допомагати нашим оборонцям у будь-який спосіб, як тільки це можливо.

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС