+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 03 квітня 2024

Солодка допомога

Важливі ініціативи, спрямовані на підтримку захисників нашої країни, набувають особливого значення у наш час. Однією з таких надзвичайно важливих і зворушливих подій стала ініціатива працівників гуртожитку № 4 Уманського національного університету садівництва, які топили мед із великих банок і переливали його у маленькі для того, щоб потім відправити нашим військовим. Даний прояв турботи та допомоги не лише забезпечує наших воїнів матеріальною підтримкою, а й підвищує їх моральний дух у їх важкій справі.

Працівники гуртожитку передали мед раді студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС, яка в подальшому буде пакувати його у посилки разом із ГО «4.5.0. Україна» (https://www.facebook.com/profile.php?id=100090501471064), що спрямуються до наших захисників, які боронять країну на передовій.

Кожна дія, незалежно від її обсягу, відіграє важливу роль у підтримці наших військових. Ці невеликі, але вагомі жести стають частиною великого руху національної єдності та патріотизму, що заповнює кожне серце гордістю за країну та її захисників. Вони об'єднують людей, надихають на дії та наближають перемогу України!

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС